Tuesday, 4 September 2012

Promosi Tiket Murah dan Tiket Percuma Legoland Malaysia

Nak beli tiket Legoland klik --->> Klik  SINI


Sejak beberapa hari ni banyak search Legoland kat blog ni. Lagipun sebelum ni memang ada buat entry pasal Jom Beli Tiket (Annual Pass) dan Harga Tiket Legoland Malaysia . Kalo nak baca entry tu klik je SINI . Memandangkan Legoland akan dibuka pada orang  ramai pada 15 September 2012, mesti ramai yang nakbeli dan  tahu harga tiket dia kan. Ok ni harga tiket legoland Malaysia untuk sehari:


One-Day ticket Price for LEGOLAND Malaysia


Price
MyKad holder (RM30 promotion)
Dewasa /Adult
RM 140
RM 110
Kanak-kanak / Kids (3-11)
RM 110
RM 80
Warga Emas / Senior Citizens (above 60)
RM 110
RM 80



So kali ini akan share syarikat yang ada buat promosi harga tiket legoland  untuk annual pass yang murah dan syarikat yang bagi tiket legoland percuma.  Jom tengok syarikat yang ada buat promosi:



1) Maybank


 

Enjoy special price for Legoland Malaysia Annual Pass, exclusively for Maybankard Cardmembers.

Ticket Category
Child (3-11 years old)
Adult (12-59 years old)
Senior (60+ years old)
LEGOLAND® Malaysia Annual Pass
RM150
(NP: RM210)
RM195
(NP: RM275)
RM150
(NP: RM210)

Please purchase the ticket via www.airasiaredtix.com
Promotion period: From now until 20 September 2012
Note: Cardmembers need to redeem the annual pass at the LEGOLAND counter.

Terms and Conditions:
  • Cardmembers must enter the first 6-digits of individual Maybank MasterCard or Visa credit card into the discount code field at the Complete Order Section of the user data input page
  • If the 6-digits are incorrect, the discount will not be activated
  • Ticket price shown excludes of RM3 Ticket Fees which is not discountable
  • Payment must be made using Maybankard MasterCard or Visa Credit Card only
( Kira masih murah lagi annual pass yang maybank offer ni. Jauh bezakan harga yang Maybank offer dengan harga sebenar annual pass. So kalo nak masuk banyak kali better beli annual pass ni. Memang berbaloi dan dapat jimat banyak hah )



2) KFC

KFC Free Legoland Malaysia Tickets for Kids





KFC Free Legoland Malaysia Tickets for Kids
KFC Malaysia is giving away up to 2 million Free Legoland tickets for kids (worth RM110 each) with every KFC chicken product purchase of RM30 and above. So, don’t forget to request for a KFC Kids-Go-Free voucher for Legoland when you spend RM30 and above at KFC restaurants in Malaysia.
Promotion period: From 14 August 2012 (while stock lasts)
Venue: All KFC restaurants in Malaysia
Terms & Conditions:
  • Present this voucher upon purchase only at LEGOLAND Malaysia Theme Park at Ticketing Counter.
  • Voucher is valid for a FREE SINGLE-DAY Child Ticket (age 3-11), with the purchase of a full gate price adult ticket to LEGOLAND Malaysia at the same time and day of purchase only.
  • Only one (1) Child Ticket per voucher per full gate price adult ticket.
  • Offer is not applicable for pre-purchase or online sales and cannot be combined with any other discounts, rebates or promotions including Mykad promotion, annual passes, groups and education offers.
  • Ticket prices and operating hours are subject to change without prior notice.
  • No photocopies or facsimiles of will be accepted.
  • LEGOLAND Malaysia reserves the right to refuse, alter, amend, delete or add to the stated terms and conditions or withdraw this promotion at anytime without prior notice.
  • This voucher cannot be refunded or exchanged for cash and is not meant for any resale purposes.
  • The voucher is only valid from 15/09/2012 to 31/03/2013.
Kindly share this great news to all your friends & family members!

 


  3) Dutch Lady

Dutch Lady Free Legoland Malaysia Tickets for Kids
·                                                                               
·                                                                               
Dutch Lady Free Legoland Malaysia Tickets for Kids
With the purchase of each Dutch Lady Legoland Pack, you can present the voucher at Legoland Malaysia Theme Park’s ticketing counter to redeem a Free Legoland Kids Go Free Ticket worth RM110.
Promotion period: 15 September 2012 – 31 March 2013
Venue: Legoland Malaysia, Johor
Terms & Conditions:
  • Present this voucher upon purchase only at LEGOLAND Malaysia Theme Park at Ticketing Counter.
  • Voucher is valid for a FREE SINGLE-DAY Child Ticket (age 3-11), with the purchase of a full gate price adult ticket to LEGOLAND Malaysia at the same time and day of purchase only.
  • Only one (1) Child Ticket per voucher per full gate price adult ticket.
  • Offer is not applicable for pre-purchase or online sales and cannot be combined with any other discounts, rebates or promotions including Mykad promotion, annual passes, groups and education offers.
  • Ticket prices and operating hours are subject to change without prior notice.
  • No photocopies or facsimiles of will be accepted.
  • LEGOLAND Malaysia reserves the right to refuse, alter, amend, delete or add to the stated terms and conditions or withdraw this promotion at anytime without prior notice.
  • This voucher cannot be refunded or exchanged for cash and is not meant for any resale purposes.
Kindly share this great news to your friends & family members.



4) Munchy

Munchy Free Legoland Malaysia Tickets for Kids
                        
·                                                                                  
·                                                                               
Munchy Free Legoland Malaysia Tickets for Kids
Legoland Malaysia is going to open on 15 September 2012 and your kids will definitely love it. Here’s the opportunity to get a Free Legoland Malaysia ticket for your kid. Just bring the Munchy’s Captain Munch promo pack wrapper to Legoland Malaysia to redeem a free kid ticket worth RM110. (with a full paying adult ticket)
Redemption period: Valid till end of 2012
Terms & Conditions:
  • Full paying adult ticket means full price ticket without discount
  • Legoland Malaysia will stop accepting vouchers after 2012
Kindly share this good news to all your friends & family



Untuk setiap tiket percuma ada terma dan syarat dia. Walaupun ada syarat dia tapi masih dikira berbaloi lagi untuk dapat tiket percuma ni.So apa tunggu lagi !!!!


Nak beli tiket klik --->>  SINI





41 comments :

  1. wahhhh! dasyat woooo..
    terbeliak mata baca entry ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alang da terbeliak, apa lg beli trus la....ehehe

      Delete
  2. kenapa si Nadia Elena terbeliak baca entry ni.. he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbeliak tape jgn pengsan sudah...

      Delete
    2. x pensan lah
      kalau harga masuk lego murah x pe
      kalau rm10 x pe lah ni sampai seratus lebih

      Delete
  3. mahalnya terkejut tgk..huhu..
    p/s;pasal gsf nanti try tya mama arina ya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. skali tgk mcm mahal...tapi kalo beli yg annual pass tu lg berbaloi hah...

      Delete
  4. susu dgn biskut sop ada simpan.. hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tape simpan byk2..nanti bole bg kat org lain..ehehe

      Delete
  5. macam nak beli..tapi pikir banyak kali gak lah..huhu~~

    ReplyDelete
  6. nak pegi..tapi nape jauh sgt huwaa ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk sng kat org sg nk pegi

      Delete
  7. harga dia mang berbeza ea..tp mahal kan..nk g sekali xpela..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo nk pegi byk kali better beli annual pass yg maybank wat promosi tu...sbb harga dia lebih sikit je dr single day ticket

      Delete
  8. kalau pergi 5 0rang dah 1k. terus pengsan. hehe

    ReplyDelete
  9. oh...ni legoland yang baru bukak tu kan...hee...sekrng xdpt nak g...nnti boleh jugak g jenjalan sane lak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 15 sept ni baru open to public....

      Delete
  10. sekarang ni kalau nak tiket free atau ada diskaun kene la grab peluang yang awak dah tunjukkan tu kan. cuma kalau nak mintak dgn saya, memang takde la... :)

    ReplyDelete
  11. nak merasa gak pergi. tp mahalkan tiket dia.. huhu

    ReplyDelete
  12. Kalau famili tu ada 8 org mcm famili saya ni dah seribu lebih. Lari bajet nampaknya ... huhuhu

    ReplyDelete
  13. saje g jln jb 15, 16 ni..x th plak sama tsrikh ngan legoland opening..hotel dh book..patutla byk bilik dah sold out..tp x g kot..bajet xde..lg pun ank kecik lg..tgu beso ckit.

    ReplyDelete
  14. tunggu anak beso sikit???? nnt jd mcm danga bay...tunggu punya tunggu akhirnyer tiada sudah..dengar cerita je ler anak2 tu..ekekekeke

    ReplyDelete
  15. Betol kee baucer kfc tuu leh pakai gi Legolang

    ReplyDelete
  16. Betol keee baucer kfc leg gi legolang

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg betulll...tp ade t&c jugak...

      Delete
  17. awal nov nak bawa murid sekolah ke legoland...kebanyakan murid tanya..tiket yang dapat free dari KFC boleh guna ker? kesiannya mereka kan kalau tak boleh guna...sebab legoland berhak untuk membatalkan yang free...

    ReplyDelete
  18. Awal bulan Nov sekolah saya nak bawa anak murid ke Legoland. Ada anak murid yang tanya, tiket yang mereka dapat dpd KFC boleh digunakan? Tak berani nak bagitau mereka, boleh. Takut sampai di sana, pihak Legoland batalkan tiket tu...niaya juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo nak tau bole ke tak contact n tanya je ke customer servis legoland...komfem diaorg akan bg tau bole ke tak...

      Delete
    2. harga tekit berubah2 ke tiap bulan?atau masih sama RM110 untuk budak,RM140 untuk dewasa.rase bulan 12 ni family saya nk gerak ke sana.mcm mana dengan makan kt sana?dengar harganye mahal betul ke?

      Delete
    3. harga msk dia tetap...nk tau check kat website legoland...mknan bole tahan mahal...cth air coke 500ml je da rm6...

      Delete
  19. untuk kanak2 jek..org dewsa takde ke?hehehe

    ReplyDelete
  20. Jom usha harga dari company saya pulak ? :)

    ReplyDelete
  21. Nak Tanya ya..ade lg Ke yg promotion munchy,KFC atau Dutch lady tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh contact customer service Legoland utk komfemkan...

      Delete
  22. Aku orang johor pun x teringin sangatlah gi sana. Diaorang pun target singaporean actually. Alang2 better korang masuk simgapore terus. Gi uss lagi best. Hehehe.

    ReplyDelete
  23. nasib baik Disneyland x bukak kat Malaysia, kalo x orang kondem tiket mahal lah apa lah... mcmana nak maju? asik kondem jer

    ReplyDelete
  24. aku 5kali dah pegi park kat pagar tengok roller cster..tapi x masuk pon bengkak je anak aku...hehe

    ReplyDelete
  25. de sape2 nak beli tiket legoland x?? i nak jual dewasa rm106

    ReplyDelete
  26. Aku nk jual tiket dewase rm90..
    Ade spe2 nk??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ado ke email aq huhu
      nurmarsah_abdullah@ymail.com

      Delete