Thursday, 27 September 2012

Majlis Konvokesyen USM 2012 - Sidang Ke-4

Alhamdulillah....Akhirnya lepas 5 tahun habis jugak belajar kat USM secara Pengajian Jarak Jauh (PJJ) dalam kos Pengurusan (Kewangan)... Bagusnya buat PJJ kat USM ni sebab yuran dia murah kalau dibandingkan dengan tempat lain la...Hah siap promote lagi kan... Kalo belajar secara PJJ ni yang penting semangat kena kuat... Even pada mulanya boleh buat 3 tahun jer, tapi sebab rehat setahun, amik subjek pn sikit2  last2 jadi 5 tahun...Walaupun rasa macam lambat yang penting belum terlewat....Bila dah lama sangat kadang2 bosan jugak, yelah bila nak abis2 kan...

Lagi satu belajar sambil bekerja ni kalo tak betul2 separuh jalan lah jawabnya.... Masalah paling besar sekali dah tentu la MALAS... Kalo tak MALAS dah tu tentu ___________.... Hehehe....Yang lain2 tu bole terima lagi la.... Ok stop becerita... So konvonya pada hari Khamis (20 September 2012) minggu lepas... OK jom tengok gambar kita tengok gambar yang tak berapa banyak ni....
























10 comments :

  1. banyaknye hadiah dye..hehe..congrate ku-cit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula sib baik cukup tgn nak pegang....tq comel

      Delete
  2. wah.. bestnya konvo :) Congrat's ya bro^^

    ReplyDelete
  3. banyaknye dapat teddy bear!!! congratulatiosn ek!

    *

    soalan awak pasal gambar kat blog saya: jawapannya, takde edit. just resize dan watermark aje. terima kasih. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah. ada jumpa dengan graduan yang tertua itu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jumpa dlm surat khabar je bang..eheheeh

      Delete
  5. congratssss bro...byk dpt bunga??keh3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunga tak byk, teddy bear je yg byk..ehhe

      Delete
  6. tahniah~

    semangat awak mmg kuat..hehe :)

    ReplyDelete