Tuesday, 7 February 2012

Bahagianya Bila Download, Dapat Speed Macam Ni


Memandangkan masih berbaki seminggu lagi aku ada kat Penang, so masa yang ada kena dimanfaatkan sepenuhnya... Antara benda yang mesti dilakukan adalah mendownload.. Ada wifi free kan...Selain download nota, slide, jurnal, sidang video, so apa benda yang boleh didownload pastinya takkan dilepaskan...  Apa yang sangat puas hati adalah speed internet kat USM ni...Hampir 700kb/sec tu...

Aku yang sebelum ni pakai broadband paling tinggi speed dia pon cuma cecah 250kB/sec... Tu pun kadang2 nak cecah 200kb/sec pon susah... Biasanya average bawah 100kb/sec je speed dia...Kalo hari2 dapat speed macamni kan best... So kalo ada saper2 yang kat Penang nak dapat speed yang laju, mai la datang sini... Ehehehhehe

18 comments :

  1. aku punya download pun lembab sangat... kadang terus stop cam tu jerrr... sakit hati betul lerrr


    ۞۞۞۞Salam Maulidur Rasul۞۞۞۞
    diy pemasangan carpet dan insulflex lantai kereta

    ReplyDelete
  2. huuuuu...sebut pasal donlod ni sakit hati sgt....nk donlod satu cite smpai berhari..... dh spruh donlod, dia stuck...dh ar tggu lama!... pastu xjdi lak....grrrrrrrrr

    ReplyDelete
  3. kene byk besaba tu...ehehe ...tp dgn speed 600kb/sec ni download satu movie tak sampai 5minit...

    ReplyDelete
  4. berokband mana kah itu.. Haw dah jarang guna.. kengkadang je bila g jauh baru guna

    ReplyDelete
  5. yupp kalau laju mmg best tapi tengok komputer gak... kalau stakat PC aku ni mmg tak larat nak down load lembab sangat...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    Luka rawatan pada haiwan

    ReplyDelete
  6. bahagia kalau internet laju tapi kalau slow rase nak lempang2 broadband. haha. :b

    ReplyDelete
  7. Kalau laju macam2 benda kite nak donlot.

    ReplyDelete
  8. untunglaaaaaaa...dh lme x dpt gitu...huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. mmg bahagia klo dpt speed cmni... sume bnde nak donlod..haha

    ReplyDelete
  10. hihi..berpindah lah kepada unifi..tiap-tiap hari puashati mendownload...hihi

    ReplyDelete