Friday, 7 October 2011

Kondominium di Bishan Central, Singapore


Sekali tengok macam gambar betul. Rupanya ni gambar 3D. Memang cantikla. Kondo ni dijangka siap pada 2015 dekat Bishan Central Singapore. Keluasan setiap unit antara 680 hingga 3000 kaki. Kalau ada sesiapa yang minat, tahun depan baru dibuka untuk jualan. Tapi tang harga tak taula. Maunya ratus2 ribu hingga ke juta SGD untuk satu unit ini. SGD bukan RM tau. Sedangkan harga flet biasa kat sana pon dah 100ribu. Inikan pulak kondo macam ni.


Yang bagusnya dua menara ni disambungkan dengan jambatan. Dah macam KLCC plak. Jambatan kat atas tu siap ada swimming pool lagi.






Kalo nak tau lagi lanjut boleh tengok kat sini

8 comments :

  1. wow! bestnya..nk prglah! nk tgk dpn mata

    ReplyDelete
  2. Dik klcc ye jambatan pun akak tak penah jejak lagik.. camno nie ;)

    ReplyDelete
  3. @tcc

    kesiannya...tape nnti akak blk sini kt g sama2..sy pn xpnh jejak gak..hehe

    ReplyDelete
  4. semahal mana
    secantik mana
    pun rumah
    kalau tinggi
    aku takut
    gayatttt

    ReplyDelete
  5. cantik giler binaan dia...

    ReplyDelete
  6. menarik betul umh kt sana..
    tp...selamat ker?
    hehe~~

    ReplyDelete