Tuesday, 26 July 2011

Keputusan Contest Mira Edora




Sejak dua menjak ni memang agak bizi…Start akhir bulan lepas sampai bulan ni, tiap weekend memang tade kat rumah…Ni pon weekend lepas tade kat rumah lagi sebab ada program kat KL lagi….So blog ni pon jarang jenguk and update…Then pagi tadi masa tengok blog, perasaan kat shoutmix ada mesej dari Mira Edora…. Wahhh awek cun ada mesej…Bukan senang tu…Nasib baik uncle saya dah kawen, kalo tak dah lama kenalkan kat dia...Skali tengok muka Cik Mira ni macam muka pelakon citer Nora Elena tu pon ada….Tak cayer gi tengok blog dia kat www.miraedora.com


Bila baca kat shoutmix tu, so baru teringat sebelum ni ada join contest yang Mira Edora ada buat… Rupanya keputusan dia da diumumkan kat blog Mira Edora pada 20 Julai lepas…Hari ni dah 26 Julai, so dah ketinggalan hampir seminggu hah…Nasib baik Cik Mira ada mesej, kalo tak, tak tau pon contest tu dah ada keputusan…So bukak la blog Cik Mira ni…So tengokla senarai pemenangnya…Ada yang menang sagu hati, ada yang menang biji sagu...Tengok sekali imbas, nama blog ni tade dalam senarai pemenang plak.… Kecewa3X.... Tapi takkan nak tengok je mestilah kena baca sekali kan…So bila baca entry pasal senarai pemenang…Tetibe…






Jeng….





Jeng….





Jeng….






Wah tak sangka nama blog ni antara pemenangnya... Saper suruh tengok sekali imbaskan...Tu lar lain kali baca bebetul dulu kan... Apa pon alhamdulillah… Rezeki nak sambut bulan puasa...Hehehe... Tak sangka entry yang dibuat last minit, lagi satu hari dah nak tarikh tutup dapat jugak masuk senarai pemenang…Masa jumpa blog Mira Edora ni pon time blogwalking, time tu lagi 2 hari contest tu nak ditutup… Tengok macam menarik je... Syarat dia pon mudah just buat cerita pasal Eh Siapa Mira Edora Tu???... So join jela walaupun saya tak kenal saper tu Mira Edora ni....

Time buat entry contest ni pon sambil tengok game Malaysia lawan Taiwan yang Malaysia menang dengan jaringan ditempat lawan dengan agregat 4-4... Yang bestnya sambil tengok game tu, idea pon datang sama-sama sekali... Apa-apa pon kepada Mira Edora thanx sebab buat contest tu dan yang penting sekali pilih blog ni sebagai pemenangnya...So next time jangan lupa buat contest lagi yer dan akhir sekali semoga Cik Mira Edora cepat2 kawen yer…

P/S: Kalo nak tau apa citer yang dibuat dalam contest Mira Edora tu baca kat sini....

12 comments :

  1. fiwiitt nora elena terus :P

    ReplyDelete
  2. dah memang mcm nora elena..takkan nak ckp mcm norlia ghani plak...hehehe

    ReplyDelete
  3. wah dpat perfume tu! tahniah2

    ReplyDelete
  4. citer ko mmg power lah ku-cit, ape2 pun ku-cit mmg teror psl contest ni.. msa contest kutooobamboo dpt no 1.. mmg TERBAIK..

    ReplyDelete
  5. kutooo pn apa kurangnya..siap menang facial free lg lg kan..ehehe

    ReplyDelete
  6. aku tak pernah pon menang contest. haha.

    ReplyDelete
  7. mcmne nak menang kalo join contest pon amiyo tak pernah kan...he3

    ReplyDelete
  8. wah..bertuahnya kucit
    selalu menang
    jeles la

    ReplyDelete